Články

Články, odkazy, zajímavosti...

V roce 2021 se uskutečnilo 9 kruhů. Z důvodu kovidové situace se několik kruhů konalo po internetu. Přivítali jsme několik nových účastníků. Témata kruhů byla následující.

V roce 2020 se uskutečnilo 11 kruhů, z toho jeden venku v přírodě u ohně. Z důvodu kovidové situace se několik kruhů konalo po internetu. Témata kruhů byla následující.

V roce 2019 se uskutečnilo 12 kruhů, z toho dva venku v přírodě u ohně. Přivítali jsme několik nových účastníků. Témata kruhů byla následující.

V roce 2018 se uskutečnilo 12 kruhů, z toho dva venku v přírodě u ohně. Přivítali jsme několik nových účastníků a kruh se pomalu rozrůstá. Témata kruhů byla následující.

V roce 2017 proběhl desetkrát pravidelný mužský kruh, kde se sdílelo na různá témata, např.

Před několika lety jsem se poprvé setkal se sdílení v kruhu, councilem, poradním kruhem nebo jak to přesně pojmenovat. Po nějaké době jsem si uvědomil, jak je tento způsob komunikace, jiný a zajímavý, není povrchní a jde do hloubky, je tam respekt a možnost se bezpečně projevit. Poradní kruh podrobně popisuje kniha Cesta poradního kruhu od autorů...

Motto: Jsem kdo jsem a to stačí k tomu, abych byl. Pepek Námořník
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky